Midtvejsstatus

De 10 mest læste artikler fra 2022: Hadeord, inflation og hjemmearbejde

28-06-2022
1 min.

Hvordan redder jeg min realløn? Og hvordan kan jeg få den fleksibilitet, jeg behøver i arbejdslivet? Det er to af de spørgsmål, der har optaget jer læsere mest i årets første halvdel. Men allerøverst på hitlisten ligger noget, I selv har hjulpet os med at lave.

I foråret gav mere end 4.000 af jer læsere Djøfbladet en hånd. I hjalp os med at udpege de allermest irriterende floskler og varmluftsvendinger, som vi alle sammen fra tid til anden slynger ud i kontorlandskabet eller kaster ind i hinandens indbakker.

På redaktionen har vi været virkelig glade for at lave projektet sammen med jer – og vi kan se på vores web-statistik, at I har læst og delt resultatet flittigt. Og hvem ved, måske er der blevet holdt bare lidt færre skåltaler om arbejdspladsens ”fantastiske rejse” den seneste tid?

Derudover viser listen over årets mest populære historier tydeligt, at vi rundt omkring på arbejdspladserne slet ikke er færdige med at drøfte, hvordan vi skal organisere os i det nye arbejdsliv – eller hvad vi nu skal kalde den post-corona-virkelighed, vi er landet i.

Diskussionerne om hjemmearbejde fylder stadig rigtig meget, men også fleksibilitet i en bredere forstand – fx fleksibel arbejdstid, krav til fremmøde og muligheden for længere perioder væk fra jobbet – tiltrækker mange læsere og giver gode debatter på Djøfbladet.dk.

Det kommer vi alt sammen til at skrive mere om i andet halvår. Hvis du har idéer til, hvordan vi skal gøre det – eller har forslag til helt andre emner, vi bør undersøge – så kontakt os endelig på djoefbladet@djoef.dk.

 

De 10 mest læste 2022-historier

Listen dækker perioden 1. januar til 23. juni 2022. 

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.