Nyhedsbrev og Forskeren

24.1.2023

af

Ung mand sidder ved et lille bord og anvender en laptop

Tilmeld dig Djøfbladets ugentlige nyhedsbrev og Forskeren, vores månedlige nyhedsbrev om samfundsvidenskabelig og juridisk forskning.

Djøfbladets nyhedsbrev

Vores digitale flagskib udkommer hver fredag morgen med ugens vigtigste historier om arbejdsliv, studier og karriere – og med relevante jobannoncer.

Vi prøver at tage højde for, hvor du er i dit arbejdsliv eller studieliv. Er du leder, får du lidt flere historier med ledelsesfokus. Er du studerende, får du flere historier om studieliv og karrierestart. Jobannoncerne i nyhedsbrevet tilpasser sig også.

Tilmeld dig Djøfbladets nyhedsbrev her.

Forskeren

Nyhedsbrevet udkommer hver fjerde uge med de vigtigste historier om arbejdsvilkår, politik, personer, tendenser og resultater inden for den juridiske og samfundsvidenskabelige forskning – primært i Danmark, men også med afstikkere til udlandet.

Hvis du er medlem af Djøf, kan du tilmelde dig Forskeren via Mit Djøf under Samtykke og kommunikation.

Hvis du ikke er medlem, kan du tilmelde dig ved at sende en mail til forskeren@djoef.dk.
Ved at tilmelde dig siger du ja til at modtage information og markedsføring fra Djøf om medlemskab og kurser, herunder relevante fordele og tilbud fra Djøf og Djøfs samarbejdspartnere. Du kan til enhver tid melde dig fra igen. Læs mere om, hvilke nyheder, tilbud m.v. Djøf sender ved at klikke her.