Top fem

De mest læste guides: Ansøgninger, svære møder og studier derhjemme

07-07-2020
1 min.
"Hvis din jobansøgning kun handler om dig, og hvad du har præsteret, har du begået en klassisk bommert," lyder en af pointerne i årets hidtil mest læste guide. Illustration: Jiw Ingka/Shutterstock

Hvilke faldgruber skal du undgå, når en spændende jobannonce sender dig til tasterne? Hvad stiller man op med sine møder, når de pludselig skal ske på en skærm? Og hvordan studerer man ordentligt derhjemme? Foråret 2020 gav behov for gode råd på mange forskellige områder.

Selv om corona-krisen har ramt arbejdsmarkedet hårdt – og formentlig vil fastholde sit greb i økonomien længe endnu – er der stadig godt gang i jobskiftene. Uanset om interessen for at lande et andet job skyldes mangel på faglige udfordringer, ønsker om chefansvar eller pressede regnskaber hos den nuværende arbejdsgiver, skal der ofte en jobansøgning til for at komme i betragtning til en ny stilling.

Hvordan gør man så det på en god måde? Det skrev vi en guide til, som fik rigtig mange læsere.

Også Covid-19 sendte Djøfbladet-læserne på jagt efter tips og tricks – både til at holde bedre møder via cyberspace og til at holde gejsten oppe, når studielivet også rykker online. Ingen af delene virker til at miste sin relevans lige foreløbig.

Her er årets fem mest læste guides:

Listen bygger på læsertal på djøfbladet.dk i perioden 1. januar til 20. juni 2020. 

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.