Podcast

Tine Gøtzsche løser ledelsesdilemmaer i ny podcast

19.1.2024

af

Portrætfoto af Tine Gøtzsche

I ’Tine og cheferne’ forsøger Tine Gøtszche at løse lytternes ledelsesdilemmaer sammen med et skiftende panel af chefer, som bl.a. tæller Henrik Stokholm, Nana Bule og Rane Willerslev. Hør podcasten her – og kom også med dit dilemma til ’Tine og cheferne’.

Skal chefen dele sine personlige kriser med medarbejderne? Hvad siger man til medarbejderen, der gerne vil have mere ansvar på jobbet – men ikke umiddelbart kan få det?

De spørgsmål – og mange flere – kan du få svar på, når Djøf fredag 2. februar lancerer en ny podcast om ledelse med journalist Tine Gøtzsche i spidsen.

I ’Tine og cheferne’ vil hun hver fredag hjælpe lytterne med deres ledelsesdilemmaer sammen med et skiftende panel af chefer. 

Panelet består i første afsnit af Henrik Stokholm, rektor for Nyborg Gymnasium, Mette Wolf, kommende direktør for Folketeatret, og Lasse Andersen, stifter og CEO i virksomheden Grød. I senere afsnit kan du bl.a. møde Rane Willerslev, Mette Lykke, Stefan Hermann, Nana Bule og Karsten Lauritzen.

Du kan følge 'Tine og cheferne' hos Apple, Spotify og Podimo.

’Tine og cheferne’ er udviklet af Djøf og Djøfbladet i samarbejde med Rakkerpak Productions, som står for tilrettelæggelse og produktion.

Send dit eget dilemma

Du kan selv være med til at bestemme, hvad Tine Gøtzsche og lederpanelet skal diskutere. Skriv dit dilemma i boksen nedenfor – så kan det være, at ’Tine og cheferne’ tager det op i et senere afsnit.

Kommentarer

Susanne
3 mdr. siden
Fantastisk - er ikke selv leder og har ingen ambitioner eller ønsker i den retning, men super interessant at få et indblik fra et ledelsesperspektiv uden at være part i dilemmaet. Glæder mig meget til at lytte med.