Nyt nyhedsbrev

Djøfbladet styrker forskningsdækningen

1.2.2022

af

Illustration: GrAI/Shutterstock

Illustration: GrAI/Shutterstock

Djøfbladet udvider redaktionen med journalist Casper Ravnsted-Larsen. Han skal skrive et månedligt nyhedsbrev om tendenser, resultater, arbejdsforhold, politik og personer inden for den samfundsvidenskabelige og juridiske forskning.

På Djøfbladet har vi længe haft et ønske om at styrke vores dækning af det samfundsvidenskabelige og juridiske forskningsområde.

Vi er derfor glade for at kunne fortælle, at vi 1. marts udvider redaktionen med journalist Casper Ravnsted-Larsen. Han skal arbejde på et nyt månedligt nyhedsbrev om tendenser, resultater, arbejdsforhold, politik og personer inden for den samfundsvidenskabelige og juridiske forskning – primært i Danmark, men også med afstikkere til udlandet.

Casper Ravnsted-Larsen er cand.comm. i journalistik og psykologi fra Roskilde Universitet og kommer til Djøfbladet fra en stilling som redaktionssekretær på Sjællandske Medier. Han har tidligere arbejdet en årrække i Bruxelles, hvor han bl.a. skrev et EU-relateret nyhedsbrev.

Send tip til Casper allerede nu

Første udgave af forskningsnyhedsbrevet udkommer i april. Det vil automatisk blive sendt til medlemmer af Djøf, der arbejder inden for universitets- og forskningsområdet – men det vil også være muligt for andre (både medlemmer og ikke-medlemmer) at tilmelde sig.

En del af nyhedsbrevets historier vil samtidig indgå i vores øvrige dækning på Djøfbladet.dk og i det trykte magasin.

Casper starter som nævnt først den 1. marts – men har du allerede tip til, hvad han skal kaste sig over, er du mere end velkommen til at skrive til os på djoefbladet@djoef.dk.

Med venlig hilsen

Dennis Christiansen, chefredaktør, Djøfbladet 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Børne- og Undervisningsministeriet - Styrelsen for It og Læring
Job
Ankestyrelsen
Job
Finanstilsynet
Job
Frederiksberg Kommune, Rådhuset
ANNONCE

Kommentarer

Karsten Boye Rasmussen
2 år siden
'Djøf har valgt at trække sig fra samarbejdet om fælles udgivelse af Forskerforum' kan man læse i februar-nummeret af Forskerforum. Det er en vigtig baggrundsinformation, som mangler i den positive historie om 'Djøfbladet styrker forskningsdækningen'. Jeg håber sandelig, at vi fortsat vil modtage Forskerforum. Og det burde være forhandlet på plads i sammenhæng med ændringen af samarbejdet.
H Buch-Hansen
2 år siden
Som samfundsforsker vil jeg langt hellere have et trykt magasin som er dedikeret til at dække hele universitetsområdet, og som er skrevet af et større hold skribenter, end jeg vil have et nyhedsbrev omhandlende forskning inden for samfundsvidenskab og jura, skrevet af en enkelt journalist. Det er selvfølgelig fint at der kommer mere indhold om forskning i Djøfbladet, men jeg ser langt hellere at i som hidtil bruger midlerne på journalistik i regi af forskerforum. Det er en vigtig publikation at støtte om op. Synes i skal omgøre beslutningen - eller som minimum sikre at man fortsat kan få forskerforum.