Nyt studiejob

Bianca arbejder med HR og drømmer om sit eget landbrug

01-02-2021
1 min.

Bianca Ursu er begyndt som studentermedhjælper i en HR-afdeling. Området er virkelig spændende – men senere vil hun rigtig gerne dyrke grøntsager og kunsthåndværk.

I sommeren 2020 flyttede Bianca Ursu fra byen Sibiu i hjemlandet Rumænien for at studere Business Administration and Digital Management på Copenhagen Business School (CBS).

Siden årsskiftet har hun også kunnet pryde cv’et med en stilling som studentermedhjælper i Milestones Systems’ HR-afdeling. Her skal hun lægge omkring 20 timer om ugen, men Milestone Systems er dog fleksible – så længe arbejdet bare bliver udført.

”Folk virker til at være flinke, og jeg kan godt lide at arbejde i HR-afdelingen. Det er fedt, at man er hele tiden omringet af mennesker og kollegaer. Jeg sætter stor pris på at sørge for, at alle medarbejdere har det godt,” forklarer den 2. semester-studerende.

Nogle af Bianca Ursus arbejdsopgaver er at holde styr på al kontraktlig formalia vedrørende til- og afgange af medarbejdere, at sørge for at indberette ferie samt at sikre, at alle medarbejdere har dét, de skal bruge for at udføre deres arbejde.

Store drømme

Det er ikke første gang, at 31-årige Bianca Ursu befinder sig i det kolde nord. I perioden 2013-2015 boede og arbejdede hun i Randers, hvor hun også lærte dansk. Står det til hende, bliver dette ophold i Danmark ikke et kortere visit, men et mere permanent ét af slagsen.

”Jeg har planer om at blive bosiddende i Danmark – også efter mine studier på CBS. Jeg vil rigtig gerne gøre karriere her i landet” forklarer hun.

I forhold til karriereplanerne har Bianca Ursu ligeledes gjort sig nøje overvejelser.”Jeg vil gerne starte min egen virksomhed i fremtiden. Jeg har tidligere erfaring med egen virksomhed i Rumænien, hvor min partner og jeg genanvendte naturmaterialer – fx træ – for at lave smykker, indretningsinteriør og lignende,” forklarer hun.

I Danmark har hun dog en anden plan. Hun vil nemlig gerne starte sin egen selvforsynende gård, hvor der dyrkes bio-organiske grøntsager og frugter. Hertil skal der være en butik og café, som sælger gårdens spiselige produkter, men også håndværksmæssige kunstprodukter som broderi og væveri.

Hvis den ambitiøse drøm ikke kan udføres, ligger plan B allerede klar i skuffen.

”Hvis dette ikke kan lade sig gøre, vil jeg gerne gøre karriere inden for HR, da det er et spændende emnefelt,” siger hun. 

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.