Det spiser de i Finansministeriets kantine i uge 43
Mandag
- Pasta med kylling, squash, svampesauce og persille
- Tærte med broccoli og hytteost. Hertil cremet tomatdressing
Tirsdag
- Kalvesteg med quinoa, græskar, peberfrugt, oregano og sennep/honningsauce
- Stegte søde kartofler med edamamebønner, feta, nødder og timian
Onsdag
- Bagt laks med blomkåls-crudité, dildkartofler og sauce Hollandaise
- Ærtesuppe med beluga-linser, kogte æg og ærteskud
Torsdag
- Svinerevelsben med syltet agurk og hoisin-sauce. Hertil dampet ris med gulerødder og koriander
- Vegetar-wraps med krydret arabisk tomatpuré, spinat, kål og hytteost
Fredag
- Kalkunsteg med estragonsauce. Hertil bulgur med rødbede og kørvel
- Stegte nudler med svampe, gulerødder, tofu og forårsløg
Kilde: europa1989kantiner.dk