NYT JOB

Amalie er med i OK-maskinrummet

11-01-2021
1 min.
Amalie Kipp på sin altan på Vesterbro. På grund af corona-nedlukningen er hun med til at forberede OK-forhandlingerne 2021 hjemmefra. Privatfoto

På Amalie Kipps dag to i sit nye job i Medarbejder- og Kompetencestyrelsen, blev hun og kollegerne sendt hjem. Så nu sidder hun hjemme i lejligheden og er med i de travle forberedelser til overenskomstforhandlingerne 2021, som for alvor gik i gang lige efter nytår.

Amalie Kipp, nyansat specialkonsulent i Medarbejder- og Kompetencestyrelsen, kommer med helt ind i maskinrummet, når der skal forhandles statslige overenskomster på plads i den kommende tid. Sidste frist for en underskrevet aftale er 31. april.

"Mine erfarne kollegaer fortæller, at alle overenskomstforhandlinger er forskellige, så jeg er spændt på, hvordan det kommer til at forløbe denne gang."

Amalie Kipp er jurist fra 2016 og kommer fra et job i Personalejura & Forhandling i Københavns Kommune. Inden da har hun været ansat som fuldmægtig i Transport- og Boligministeriet og som juridisk konsulent i Dansk Erhverv Personalejura.

Hun er i kontoret for implementering af overenskomster i Medarbejder- og Kompetencestyrelsen, som populært også kaldes 'statens personalekontor'.

Fik kun to dage på kontoret

Hendes første dag i det nye job var den 1. december. Men hun nåede kun at være på arbejde inde i styrelsen på Landgreven 4 i to dage. På andendagen blev de hasteindkaldt til kontormøde."Og så blev vi hjemsendt. Det var selvfølgelig ærgerligt, men to dage med mine nye kollegaer er bedre end ingenting. Jeg har arbejdet hjemmefra i mit tidligere job lige indtil da, så jeg var ret begejstret for at skulle ind og møde mine nye kollegaer fysisk."

Men alle prøver at gøre deres bedste i situationen, både chefer og kolleger, understreger hun. Hun kan også mærke, at styrelsen i forvejen har prøvet at integrere nye medarbejdere under nedlukningen i foråret.

"Mine kollegaer er rigtig gode til at lave kaffeaftaler og fælles frokost på Skype. Det er ret fedt." 

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.