Top 10

Her er artiklerne, I allerhelst ville læse i 2020

01-01-2021
1 min.
Tarek Zayat spiller en central rolle i et af årets store danske filmhits, 'Shorta'. Han er vokset op i Mjølnerparken på Nørrebro, og sideløbende med filmkarrieren læser han jura. "Der er mange som mig, der tager en god uddannelse eller noget andet godt i ghettoen. Den historie vil jeg gerne fortælle." Foto: Daniel Hjorth

Hvad er de værste fejl, man kan lave i sine jobansøgninger? Og hvordan får man fred til at arbejde? Det var to af de spørgsmål, der optog Djøfbladets læsere mest sidste år. Masser af jer læste også om en ung filmstjerne i joggingtøj.

En jobansøgning er som en scorereplik, forklarede Djøf-karriererådgiver Lone Rank i årets mest læste artikel på djøfbladet.dk – en guide til bedre jobansøgninger: ”Når du møder en person, som du rigtig gerne vil gøre indtryk på, kommer du ikke særligt langt, hvis du kun fortæller om dig selv og alle dem, du har kysset på tidligere. Vedkommende vil nok foretrække at have fokus på jeres nye fælles fremtid og finde ud af, hvad I har til fælles.”

Noget, som mange af os har til fælles, er en længsel efter at få fred til at arbejde. En anden populær artikel fra i år gav en række bud, hvad man kan gøre for at få ro til at passe sine arbejdsopgaver mellem alle de forstyrrelser, der nemt kan præge hverdagen.

Og ja, Covid-19 satte selvfølgelig også sit præg på, hvad I læste mest om i 2020. Dels i form af en artikel om, hvor udfordrende – ja, nærmest angstprovokerende – det kan være for chefer og medarbejdere at kommunikere på skrift i en tid, hvor jobsikkerheden er presset. Dels en guideartikel med gode råd om hjemmearbejde. Og den guide mister jo næppe sin relevans lige med det samme.

Her er de 10 artikler fra 2020, som blev læst af flest:

Listen bygger på læsertal på djøfbladet.dk i perioden 1. januar til 17. december 2020. 

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.