Top 10

Her er artiklerne, I allerhelst ville læse i 2020

1.1.2021

af

Foto: Daniel Hjorth

Foto: Daniel Hjorth

Hvad er de værste fejl, man kan lave i sine jobansøgninger? Og hvordan får man fred til at arbejde? Det var to af de spørgsmål, der optog Djøfbladets læsere mest sidste år. Masser af jer læste også om en ung filmstjerne i joggingtøj.

En jobansøgning er som en scorereplik, forklarede Djøf-karriererådgiver Lone Rank i årets mest læste artikel på djøfbladet.dk – en guide til bedre jobansøgninger: ”Når du møder en person, som du rigtig gerne vil gøre indtryk på, kommer du ikke særligt langt, hvis du kun fortæller om dig selv og alle dem, du har kysset på tidligere. Vedkommende vil nok foretrække at have fokus på jeres nye fælles fremtid og finde ud af, hvad I har til fælles.”

Noget, som mange af os har til fælles, er en længsel efter at få fred til at arbejde. En anden populær artikel fra i år gav en række bud, hvad man kan gøre for at få ro til at passe sine arbejdsopgaver mellem alle de forstyrrelser, der nemt kan præge hverdagen.

Og ja, Covid-19 satte selvfølgelig også sit præg på, hvad I læste mest om i 2020. Dels i form af en artikel om, hvor udfordrende – ja, nærmest angstprovokerende – det kan være for chefer og medarbejdere at kommunikere på skrift i en tid, hvor jobsikkerheden er presset. Dels en guideartikel med gode råd om hjemmearbejde. Og den guide mister jo næppe sin relevans lige med det samme.

Her er de 10 artikler fra 2020, som blev læst af flest:

  1. Det skal du ikke skrive i din ansøgning
  2. De her ord fra chefen får vores puls til at stige med raketfart
  3. ”Folk bliver chokerede, når jeg siger, jeg læser jura”
  4. Danmarks yngste advokat
  5. Se de 20 djøf-uddannelser, der giver mest i løn
  6. Forstyrrelser spolerer dit arbejde – sådan får du fred
  7. Så meget skrumper dit ferietillæg 1. maj
  8. Sådan arbejder du effektivt hjemmefra
  9. Her bliver djøferne fyret – og her bliver der hyret
  10. Forfatter: Jobannoncer er alt for rosenrøde og selvfede

Listen bygger på læsertal på djøfbladet.dk i perioden 1. januar til 17. december 2020. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Erhvervsministeriets Departement
Job
Dommerudnævnelsesrådet
Job
Roskilde Handelsskole
Job
Økonomistyrelsen
Job
Social- og Boligstyrelsen
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet