Satire

Sådan kommer du godt tilbage på arbejde (og får hævn over Preben)

12-08-2020
1 min.
Det er da utrolig uheldigt, at Windows byder dig velkommen tilbage fra ferien med en opdatering, der tager adskillige timer at installere. Men det er jo ikke din skyld.

Vi giver dig fem nemme trin til at vende tilbage til jobbet efter ferien. Det kræver blot minimal viden om computere og lidt øvelse i at bruge udtrykket ”agile processer”.

Når man kommer tilbage til kontoret efter nogle ugers ferie, kan det være rigtig, rigtig tungt at komme i gang igen. Men der er heldigvis genveje. Her er en ugeplan, der er simpel at implementere.

 

Dag 1:

Du kommer tilbage til 957 ulæste mails, du skal tage stilling til. Vælg dem alle sammen og klik ”markér som læst”.

 

Dag 2:

Din chef har brugt hele sin sommerferie på Rungsted Havn og er sprængfyldt med nye idéer, som ”du måske lige kan løbe med”. Undgå hende, indtil det er drevet over.

Gå over til Preben, der tørrede årsberetningen af på dig sidste år, og fortæl ham, at chefen gerne vil se ham.

Dag 3:
Du har arbejdet hårdt de første dage efter ferien. Du fortjener lidt tid for dig selv. Find et screenshot af Windows, der opdaterer, og gør det til låseskærm på din computer. Gå hjem.

 

Dag 4:
Det er vigtigt, at andre lægger mærke til, at du er tilbage. Skyd et par mails af sted til forskellige kollegaer og chefer, og skriv noget generelt, men uforpligtende.

”Det er vigtigt, at alle får taget action på eventuelle hængepartier efter ferien” eller ”Jeg synes, at vi snarest bør tage et møde for at få overblik og plukke de lavthængende frugter”.Udtrykkene ”pipeline” og ”agile processer” er altid gode.

 

Dag 5:

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.