Top fem

Her er de jobskifter, I helst ville læse om

28-07-2020
1 min.

Corona-krisen har gjort ondt på jobmarkedet, men også rummet lyspunkter. Dem har Djøfbladet-læserne rigtig gerne villet læse om.

Midt i april begyndte Maj Munk Christensen som fuldmægtig i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Det havde hun glædet sig til rigtig, rigtig længe. Da hun satte sin signatur på ansættelseskontrakten, havde hun nemlig forgæves jagtet sit første faste job i næsten tre år.

”At det så lykkedes at komme i job under en pandemi og global krise, hvor mange mister deres job, er temmelig ironisk. Forhåbentlig kan det dog give anledning til håb om, at det kan lykkes – selv på nuværende tidspunkt,” sagde hun i et interview om, hvordan hun havde landet stillingen.

Også et andet corona-relateret interview – med Nicki, der fik job takket være krisen – blev læst flittigt. Og så var vi både forbi Kenneth Salomonsen, der var glad for at kunne arbejde med uddannelsespolitik, og det tidligere folketingsmedlem Carolina Magdalene Maier, der var godt tilfreds med at komme ud af politik.

Her er årets hidtil mest læste interviews om jobskifter:

Listen bygger på læsertal på djøfbladet.dk i perioden 1. januar til 20. juni 2020. 

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.