Top fem

De mest læste portrætter: Thorkild, August, Bertel, Christina og Ulrik

21-07-2020
1 min.
Da Thorkild Fogde for 10 år siden skiftede fra Justitsministeriet til jobbet som politidirektør, droppede han det civile tøj. Det skylder man politifolkene, synes han. Foto: Jonas Pryner Andersen

Rigspolitichefen nåede knap at begynde i sit nye job, før Danmark pludselig stod i den mest alvorlige krise i mange årtier. Vores portræt af Thorkild Fogde er årets mest læste. I ville også gerne læse om en ung godsejer og en endnu yngre borgmester – og om to rutinerede herrers tilbageblik på karrieren.

Under normale omstændigheder er landets rigspolitichef ikke nødvendigvis et kendt ansigt i den brede offentlighed. Men foråret 2020 var alt andet end normalt, og allerede få dage efter at være begyndt i sit nye job optrådte Thorkild Fogde ved det første af mange store pressemøder om corona-krisen.

I maj talte Djøfbladet med ham om ilddåben og tegnede et portræt af en rigspolitichef, der bliver kaldt ”en hård hund, men på en ordentlig måde”. Et portræt, som er årets hidtil mest læste.

Derudover har vi interviewet to prominente veteraner, der har præget hhv. dansk politik og diplomati i adskillige årtier. Og så har vi været på Syd- og Vestsjælland for at tale med to djøfere, der er fået usædvanlige job i en meget ung alder.

Her er de mest læste portrætter i 2020:

Listen bygger på læsertal på djøfbladet.dk i perioden 1. januar til 20. juni 2020. 

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.