NYT JOB

Philip nåede lige hjem inden coronakrisen

27-04-2020
1 min.
Phillip Bøttern på arbejdsrejse i Nablus på Vestbredden. Privatfoto

Philip Bøttern har for nylig startet eget firma og er afhængig af kunne tage ud i verden for sine kunder. Han nåede lige tilbage til Danmark i tide fra sin sidste rejse, inden verden lukkede ned. Nu bliver det svært at komme ud igen.

Efter at have været internationalt ansat siden 1998, senest i Verdensbanken, er Philip Bøttern vendt hjem til Danmark og har etableret egen rådgivningsvirksomhed, PWB Consult.

Han har i alle årene arbejdet med kommune- og byudvikling og velfærdsydelser i Mellemøsten og en lang række udviklingslande, og det gør han også nu som selvstændig konsulent med kunder som bl.a. Udenrigsministeriet, Verdensbanken og EU.

Corona-nedlukningen rammer hårdt i hans branche, for man er afhængig af at kunne rejse ud på fact finding for kunderne. Selv nåede han lige netop hjem fra rejser til Brasilien, Kenya og Indonesien, så nu kan han heldigvis sidde hjemme i Bagsværd og skrive rapporten færdig.

Men fra august-september skulle han gerne kunne rejse ud igen."Lige nu er projekter gået i stå over alt. Men de internationale organisationer skal jo fortsat lave deres arbejde, så jeg tror, at meget mere arbejde i min branche fremover kommer til at foregå virtuelt og som desk-studier."

Og hvad ude i de lande, som projekterne med fx kommunestyreudvikling skal hjælpe? Der går beslutningsprocesserne jo i stå lige nu, frygter Philip Bøttern.

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.