Spørg Djøfbladet

Hvad skal vi undersøge for dig?

3.3.2020

af

Illustration: Zoart Studio/Shutterstock

Illustration: Zoart Studio/Shutterstock

Hvad vil du gerne have svar på? Er der noget i dit arbejdsliv, på dit studie eller ude i samfundet, du undrer dig over, og som Djøfbladet bør undersøge? Skriv til os.

For nylig skrev Simon, der er studerende, til Djøfbladet. Han var i tvivl, om han burde tage på udveksling under studiet, eller om det var bedre for hans karriere at blive hjemme og holde fast i studiejobbet. Det spørgsmål undersøgte vi for ham – og vi vil gerne lave mange flere af den type artikler.

Er der noget i dit arbejdsliv eller på dit studie, som du går og undrer dig over? Noget, du længe har funderet over – eller noget, du lige er kommet i tanke om? Uanset om det er store eller små spørgsmål, vil vi meget gerne høre dem. Vi vil nemlig gerne undersøge de ting, som betyder noget for dig.

Skriv til os – så bliver dit spørgsmål måske afsættet for en artikel. Du kan kontakte os via djoefbladet@djoef.dk eller sende en mail direkte til et af medlemmerne på redaktionen. Du finder vores mailadresser her.
Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

ANNONCE

Kommentarer

Casper Henriksen
4 år siden
Jeg er offentligt ansat som fuldmægtig. Vi er på mit arbejde underlagt rådighedsforpligtelsen 2 kvartaler hvert år. Jeg hører ofte rygter om at andre offentligt ansatte med rådighedstillæg ikke bliver pålagt rådighed eller ikke bliver det særligt ofte. Kan I undersøge om det er rigtigt, og om der er nogen stedet hvor rådighedsforpligtelsen bliver brugt meget mere end andre steder? /Casper