Løn

Så meget tjener andre med samme titel som dig

9.12.2020

af

Illustration: Lukpedclub/Shutterstock

Illustration: Lukpedclub/Shutterstock

Politiske konsulenter tjener i snit 50.600 kr. om måneden, og direktører nærmer sig 118.000 kr. Men hvad får fx chefkonsulenter, analytikere og virksomhedsjurister? Se hele listen over, hvad djøfere i den private sektor får i løn.

Djøf Privat har for nylig offentliggjort lønstatistikken for 2020. Den viser, at en tredjedel af de privatansatte djøfere har oplevet, at lønstigninger eller lønforhandlinger er blevet aflyst eller udskudt.

Ikke desto mindre har djøferne i den private sektor opnået en gennemsnitlig lønstigning på 2,7 %. Til sammenligning steg lønnen med 4% i 2019.

I perioden september 2019 til september 2020 var inflationen blot 0,6 %. Der er således tale om en stigning i reallønnen på lige over 2 %.

Som et led i lønstatistikken har Djøf Privat kortlagt, hvad man tjener, når man har en bestemt jobtitel. På listerne herunder kan du derfor se, hvad privatansatte djøfere med samme titel som dig får i månedsløn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

ANNONCE

Kommentarer

Vicki
3 år siden
HVad skal man bruge den statistik til? Det kan jo dække over alt fra 0-30 års erfaring hos alt fra 5-500 respondenter med alt fra 30 timer til 80 timers arbejdsuge på den enkelte jobtitel. Så der er vel ikke rigtigt noget at sammenligne med.
Rikke
3 år siden
Findes der en opgørelse over, hvor meget de arbejder fx på ugebasis?