Studieliv

"Nogle af mine bedste venner stammer her fra løbeklubben"

06-10-2020
2 min.
Anne Sophie Krog Pedersen (nr. 2 fra højre) og tre andre CBS Running-løbere fejrer at have gennemført Berlin Marathon i 2018. Privatfoto

CBS Running er en forening for alle løbeinteresserede studerende. Selv om det er løbeturene, der har bragt dem sammen, er socialt samvær en afgørende faktor.

Hver mandag fra klokken 18 til 19 snører omkring 30-40 studerende fra Copenhagen Business School (CBS) løbeskoene og begiver sig ud på en dejlig forfriskende løbetur. Begynderne løber 6-7 km, mellemdistanceholdet løber 10 km, mens de øvede løber 12-13 km.

Det hele bliver styret af i alt seks teamledere. Én af dem er 25-årige Anne Sophie Krog Pedersen, som til dagligt studerer på kandidatuddannelsen Management of Innovation and Business Development. Hun har været med i CBS Running siden 2017, og hun sætter stor pris på at være en del af fællesskabet.

”For mig personligt er medlemskabet et godt, socialt pusterum fra studie og arbejde, samtidig med at jeg får rørt mig. Herudover er det bare fedt at møde andre studerende på tværs af studieretninger og årgange,” siger Anne Sophie Krog Pedersen.

Socialt samvær og maraton

Især dét at møde nye studerende gennemsyrer CBS Running. I og med at der ikke skal betales kontingent, og at man ganske uforpligtende kan troppe op til fællestræningerne, tiltrækker det en del studerende, som prøver at etablere sig et netværk på studiet og i København. Det kan enten være tilflyttere eller udvekslingsstuderende, men også ”bare” studerende, som ønsker at brede deres netværk ud.

Ud over fællestræningerne plejer CBS Running også løbende at afholde sociale arrangementer for at komme hinanden mere ved. Det kan fx være fællesspisning med efterfølgende foredrag fra en professionel løber.

For Anne Sophie Krog Pedersen er det sociale samvær et vigtigt aspekt ved CBS Running.”Nogle af mine bedste venner stammer her fra løbeklubben. Der er et unikt fællesskab, og jeg har fået en masse fede oplevelser, ” siger hun.

Blandt disse oplevelser er deltagelse i flere motionsløb. Hun har sammen med nogle de medstuderende fra løbeklubben bl.a. deltaget i Lillebælt Halvmarathon i maj 2019 samt Berlin Marathon i 2018.

Stigende interesse

Anne Sophie Krog Pedersen ser en lys fremtid for CBS Running.

”Hidtil har vi egentlig kun fokuseret på at løbe, så vi har ikke markedsført os selv så meget på studiet. Vi har dog løbende oplevet en stigende interesse, så det er nærliggende at begynde at være mere synlig på fx sociale medier, så vi kan lokke endnu flere studerende til fællestræningerne,” siger hun. 

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.