Studiejob

Coronavirus kostede Christina studiejobbet

13-10-2020
1 min.

Som studentermedhjælper arbejdede Christina Søndersted med krydstogt-turisme. Det marked er kæntret i 2020, og derfor måtte hun på jagt efter et nyt job.

Lidt over et år nåede Christina Søndersted at være ansat hos selskabet BDP, der bl.a. sørger for, at krydstogtsskibe kan anløbe sikkert i havn.

”Da corona-virussen kom til Danmark i marts, blev jeg hjemsendt, hvorefter jeg aftalte med min chef, at vi senere på året skulle genforhandle kontrakten. Da vi nåede til juni, fik jeg så meldingen om, at de desværre ikke kunne forlænge min kontrakt,” siger 27-årige Christina Søndersted, som i september er startet på sin kandidat i sales management ved Copenhagen Business School.

Mavepuster

Hun var rigtig glad for jobbet hos BDP, der gav hende nyttige erfaringer inden for projektledelse, logistik samt koordinering og korrespondance med leverandører.

”Jeg elskede jobbet, da hver dag ikke var ens, og jeg arbejdede med turistbranchen, som jeg har en stor interesse for. Det er træls, at omstændighederne med corona-virus skulle diktere min fremtid. Jeg så frem til mere ansvar ved at få min egen kunde og egne skibe at anløbe i havn,” siger hun.

Da Christina Søndersted måtte forlade sit studiejob, efterlyste hun et nyt via LinkedIn.
Da Christina Søndersted måtte forlade sit studiejob, efterlyste hun et nyt via LinkedIn.
Ind i en ny branche

Meldingen i juni gjorde dog noget godt for Christina Søndersted. Hun havde tid at løbe på, inden kontrakten med BDP ville løbe ud. Dette brugte hun til at brande sig selv – fx på LinkedIn – samt informere omverden om, at hun søgte et nyt studiejob. Hun blev sidenhen kontaktet af DBI, hvor hun nu skal arbejde med marketing.”Mine arbejdsopgaver kommer til at være meget brede. Jeg skal udføre marketingopgaver, hjælpe til ved kundeevents og messer samt på lidt længere sigt bistå en key account manager,” forklarer hun.

Marketingbranchen er noget, hun ikke har det store kendskab til, så Christina Søndersted kan se frem til at skulle sejle i ukendt farvand til at starte med.

”Jeg glæder mig til udfordringen, og det bliver helt vildt spændende at arbejde med en branche, jeg ikke har den store erfaring med. Jeg ser frem mod nye udfordringer og nye tider,” lyder det fra Christina Søndersted. 

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.