Corona

Skriv til Djøfbladet under nedlukningen

18.3.2020

af

Djøfbladet vil gerne fortælle jeres historier om arbejdslivet under coronakrisen – og om nedlukningens konsekvenser for djøferne. Skriv til os på djoefbladet@djoef.dk.

Kære læsere

Danmark er sendt hjem, og de fleste arbejdspladser er lukket helt eller delvist ned.

Mange af jer sidder lige nu derhjemme med en laptop ved en mere eller mindre interimistisk hjemmearbejdsplads, måske med små børn rendende om benene og skolebøger spredt ud over spisebordet.

Vi vil gerne fortælle om coronavirussens konsekvenser for jeres arbejdsliv og de opgaver, I udfører.

Har I en historie, I gerne vil dele med alle os andre? Om gode løsninger, som andre kan lære af? Eller coronaskabte problemer, der skal løses? Så skriv til os på djoefbladet@djoef.dk.

Har I ubesvarede spørgsmål, I synes, vi skal undersøge på Djøfbladet? Så skriv til os på djoefbladet@djoef.dk.

Og helt konkret og lavpraktisk: Har I lyst dele billeder af jeres hjemmearbejdsplads med os og læserne? Vi samler lige nu på billeder af jeres hjemmekontorer. Så send dem til djoefbladet@djoef.dk.

I må også gerne sende os screendumps fra jeres videomøder (fx i stil med billedet øverst i denne artikel) – dem vil vi gerne samle i en collage i det kommende nummer af Djøfbladet. Vi tager imod på ... ja, rigtigt gættet: djoefbladet@djoef.dk 

Vi sidder også klar ved telefonerne, selv om det kan hænde, at vi ikke er lige så hurtige til at tage dem som normalt. (Det er dét med børnene, der render om benene).

De næste uger kommer meget til at handle om, hvordan djøferne og deres arbejdspladser tackler krisen, men vi kommer også til at fortælle helt normale coronafri historier – til jer, der har brug for lidt afveksling. Har I gode idéer, kan I nok regne ud, hvilken email I gerne må skrive til.

Vi håber, at jeres historier er noget af det, vi kan samles om og blive inspireret af, nu hvor vi er nødt til at arbejde alene.

Med venlig hilsen
Djøfbladets redaktion 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Erhvervsministeriets Departement
Job
Dommerudnævnelsesrådet
Job
Roskilde Handelsskole
Job
Økonomistyrelsen
Job
Social- og Boligstyrelsen
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet