Løn

Nye tal: Så meget tjener andre med samme titel som dig

7.12.2019

af

Foto: Fizkes/Shutterstock

Foto: Fizkes/Shutterstock

Chefkonsulenter tjener i snit 64.000 kr. om måneden, og økonomidirektører får næsten 130.000. Men hvad med aktuarer, projektleder og adm. direktører? Se hele listen over, hvilken løn forskellige jobtitler giver i den private sektor.

Det seneste år har givet djøferne i den private sektor lønstigninger på gennemsnitligt 4 %, viser Djøf Privats dugfriske lønstatistik. Inflationen er sparsom, så der er tale om solid reallønfremgang.

Men én ting er de generelle udviklingstendenser. Noget andet er de konkrete beløb: Hvad tjener de privatansatte djøfere i kroner og øre? Og hvordan ligger du selv i forhold til andre, der har samme jobtitel?

Det kan du se i de to tabeller herunder, hvor vi har samlet lønoplysningerne om de 30 mest anvendte chef- og direktørtitler samt knap 50 af de mest almindelige titler blandt menige medarbejdere.
Få hjælp af Djøf
Vil du vide mere om lønniveauet for bestemte stillinger eller brancher, kan du bruge Djøfs lønberegner.
Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Djøf
Job
Villum Fonden
Job
KL - Kommunernes Landsforening
Job
Wonderful Copenhagen
Job
Hvidovre Kommune
ANNONCE

Kommentarer

ane
sidste år
Det er ikke specielt retvisende. Nuværende lønninger er steget. Specielt i 2021 /2022, hvor løn for Djøf'er er steget markant. statistikken, hvor man har adgang som medlem, er lønnen (fremskrevet til d. d.) noget højere. Så håber hverken arbejdstagere eller arbejdsgivere tager udgangspunkt i ovenstående.
Simon
sidste år
Mener egentlig at niveauet er nogenlunde retsvisende omend i den høje ende. Det er ikke utænkeligt, at DJØFs medlemmer har haft dette lønniveau i 2019, og jeg vil mene, at det fremkonteret til 2022-kroner forsat giver mening. Man skal tage in mente, at der i statistikken ikke er opgivet hverken anciennitet eller bopæl, hvortil man kan tænke, at dette ikke er tal for nyuddannede udenfor storbyerne.