Sådan kommer du i gang

26-04-2017
1 min.

Lær et programmeringssprog, som giver mening enten i din fritid eller på arbejdet, lyder rådet fra Jacob Bøtter, der er ekspert i digitalisering.

Der er ingen one size fits all i programmering. Derfor er den bedste indgang at finde et projekt, som man kan bruge til noget, hvad enten det drejer sig om at få sat gang i en robot, der styrer lyset i boligen, eller om at udvikle software til statistiske beregninger.

Sådan lyder anbefalingen fra Jacob Bøtter, der i Djøfbladet nr. 3, 2017 Fuldmægtig Jensen skal lære at kode foreslog, at djøfere skar ned på møderne og udnyttede den sparede tid til at lære at kode.

Flere læsere spurgte, hvordan man kommer i gang. Her er en liste over muligheder, der kan ruste dig til at forstå grundmekanismerne i din digitale hverdag.

Online-kurser i HTML, CSS, PHP, Python, Javascript etc. Gratis.

Videobaserede kurser i sprog som HTML, CSS, Javascript, PHP og Ruby. Abonnement: 29 USD om måneden.

Syv dages gratis prøveperiode, derefter 25 USD om måneden. Gængse programmeringssprog og app-udvikling.

Kurser fra verdens bedste universiteter i alle former for programmering, app-udvikling og algoritmer til machine learning (kunstig intelligens). Nogle kurser er gratis, andre kræver deltagergebyr.Målgruppen er børn, men andre kan også være med.

Udvikling af små apps, applets, til simple funktioner.

Herudover udbyder en lang række kursussteder traditionelle kurser, hvor du møder op fysisk.

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.