Indtog USA med ris og alger

25-05-2016
2 min.

Tilsæt algevækst til risfrø og tjen flere penge. Så simpel lyder vinderidéen fra årets Doing Business In-case competition.

Hvad er der med de ris og alger? 
Hvordan fandt I på det? 

”Deltagerne i Doing Business In kommer både fra naturvidenskabelige og mere businessorienterede studier. I vores gruppe havde vi Pernille, som har en baggrund inden for biologi. Hun udtænkte den tekniske løsning, hvorefter vi fire andre skulle finde ud af, om den kunne lade sig gøre på markedet, finde en amerikansk partner og til sidst få det hele visualiseret i PowerPoint og skabe en god historie omkring idéen.”

Hvad læser I fire andre? 
Hvordan var det at arbejde tværfagligt?
Skabte det problemer? 

”Godt inde i vores arbejde begyndte vores biolog, Pernille, at tvivle på idéen. Vi andre mente, at vi bare måtte arbejde videre med den, da halvdelen af tiden allerede var gået. Det havde hun det ikke supergodt med. Ud på de tidlige morgentimer blev hun heldigvis glad for idéen igen.”

Hvad vandt I? 

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.