Speciale i sport

28-05-2014
1 min.

Ebbe Delfs har bevidst valgt et udenlandsk studie, der får ham til at skille sig ud blandt andre ansøgere. Og han er ikke i tvivl om, at det har haft en helt afgørende betydning i hans jobsøgning.

Ebbe Delfs er målrettet gået efter at skille sig ud fra andre kandidater. Og det hænger meget sammen med, at han hele tiden har fokuseret på en karriere i en speciel branche sportsverdenen. En niche-branche, hvor det ikke flyder over med stillinger til akademikere, men hvor han omvendt har skruet en uddannelse sammen, som de færreste nok kan byde på.

Han er markedsøkonom og professionsbachelor og har oveni lagt en MBA i Sports Management fra Universidad Europea De Madrid, som han afsluttede sidste sommer. Og han er ikke i tvivl om, at det har været et plus for hans jobsøgning.

”Jeg har været til en del samtaler – på opslåede stillinger og på baggrund af uopfordrede ansøgninger. Og jeg har kun fået positiv respons på min uddannelsesbaggrund. Der bliver lagt mærke til, at jeg har læst i udlandet, og det har pirret folks nysgerrighed, at det er en uddannelse, som de ikke kendte til,” siger Ebbe Delfs.

Og jobbet kom da også. I marts måned blev han ansat i DBU A/S’ marketingsafdeling, hvor han blandt andet er ansvarlig for markedsføring og sponsorkontakt i forbindelse med DBU Tour – en omrejsende fodboldevent.

Det er gået, som Ebbe Delfs havde håbet – hans specielle MBA har ført ham ind i den branche, han allerhelst ville arbejde i.

Men det har ikke været gratis. Selve studiet koster 21.600 euro, oveni kommer leveomkostninger. Han har selv sparet 30.000 kroner op, han har fået 40.000 i stipendium fra staten og derudover er det lykkedes ham at skrabe 80.000 kroner sammen i legater. Resten har Ebbe Delfs lånt sig til.”Banken ville dog ikke låne mig penge, men det ville familien heldigvis,” siger han.

Og det har været pengene værd alene bare for oplevelsens skyld.

”Men selvfølgelig især fordi det har givet mig en fordel i forhold til andre,” siger Ebbe Delfs.

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.