Afgang mod det digitale samfund

13-05-2014
1 min.

Danmark er i gang med en stor digital omstilling af kontakten mellem borgerne og myndighederne, og 2014 er et nøgleår for disse bestræbelser. Langt hovedparten af kommunikationen mellem borgerne og de offentlige instanser skal flyttes væk fra skrankerne og telefonerne, så mødet med myndighederne i stedet foregår via internettet. Digital Post bliver obligatorisk for borgerne, og det samme bliver digitale selvbetjeningsløsninger på mange kommunale områder. Kort sagt drøner det digitale tog derudaf, og djøfbladet undersøger på de følgende sider, hvad det kommer til at betyde for de borgere og medarbejdere, der skal med på rejsen.

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.