Se de mest populære djøf-uddannelser

5.8.2013

af

Mikkel Arre

En velkendt klassiker er stadig det mest eftertragtede studium på samfundsvidenskab. Det højeste snit finder man på CBS.

1.397 håbefulde studerende placerede i år jurastudiet i København øverst på deres liste over de uddannelser, de allerhelst vil ind på.

Dermed kan det traditionsrige studium nok en gang kåres som landets mest populære på det samfundsvidenskabelige område.

Søsteruddannelsen i Aarhus er også blandt topscorerne, og midt imellem de to jurastudier finder man årets næstmest søgte djøf-uddannelse, erhvervsøkonomi på CBS.

 

Jura i København topper også en anden liste. De 810 optagne gør nemlig uddannelsen til den største inden for samfundsvidenskab.

Kigger man længere ned ad listen, ser man, at HA-uddannelserne i erhvervsøkonomi er velbesatte i både København, Aarhus, Odense og Aalborg. I den nordjyske hovedstad er der endog stadig ledige pladser på studiet.

 

Tomme stole er der til gengæld ingen af på International Business, der hører til på CBS. Og de 179, der er kommet ind på studiet, er ikke kommet til sovende til det.

Ligesom i 2012 har International Business det absolut højeste karaktersnit på hele det samfundsvidenskabelige område. Sammen med studenterhuen har de nye studerende nemlig skullet have et snit på minimum 11,9 for at komme ind.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Grønlands Selvstyre, Departementet for Sundhed
Job
Grønlands Selvstyre, Departementet for Fiskeri og Fangst
Job
Udlændinge- og Integrationsministeriets departement
Job
Hillerød Business College U/Nord
Job
Vento Energy Support
ANNONCE