JØP bør sprede investeringerne udenfor København

10-04-2012
1 min.

Læserbrev fra Sven Zachariassen, Aabenraa.

For omkring 30 år siden blev jeg optaget i JØP. Inden optagelsen var jeg til den ordinære lægekontrol hos lægerne på Nørrebrogade. Som en af pensionskassens ansatte spøgefuldt mindede mig om, så kunne det dengang være svært at læse lægens signatur.

Never mind. Optaget det blev jeg, og jeg har siden nydt godt af at være under Djøfs auspicier. Men Djøf har desværre ikke gjort nok for decentraliseringen i vort land. Og Frøs-regeringen fortsætter tilsyneladende centraliseringen af de statslige institutioner i vort land.

 I en globaliseret verden med outsourcing af private virksomheder kan det undre, at der vanskeligt kan ”outsources” til Kontinentet. I netværkssamfundet kan der dog etableres netværks- og vidieokonferencer www.

Grunde og ejendomme er billigere på den kontinentale del af Danmark, derfor bør der i de kommende år investeres mere ovre på Kontinentet! I et stærk centraliseret samfund er det vigtigt, at JØP spreder sine ejendomsinvesteringer udenfor København. Flere medlemmer mangler sikkert muligheder for at etablere sig andre steder i landet, specielt ovre på Kontinentet.

Derfor foreslår undertegnede på JØPs kommende generalforsamling, at JØP investerer i infrastruktur og ejendomme på den kontinentale del af Danmark, eksempelvis ved køb af Vandslot Grøngrøft, tæt på Sønderborgmotorvejen – og tæt på Flensborg.Medlemmer kan sende fuldmagter til mig eller muligvis til JØP.

Med venlig hilsen
Sven Zachariassen

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.