Verdens mest indflydelsesrige tænketank

26-04-2011
1 min.

Ifølge University of Pennsylvanias årlige undersøgelse af verdens førende tænketanke, er den amerikanske Brookings Institution verdens mest indflydelserige tænketank. Nummer to på listen er Council on Foreign Relations, der også har hjemme i USA, efterfulgt af Carnegie Endowment for International Peace. Første ikke-amerikanske tænketank på listen er Chatham House i England, der er placeret på en fjerdeplads. Hverken Cepos eller CEVEA er nævnt i undersøgelsen. Til gengæld er Dansk Institut for Internationale Studier (DIIS) placeret på en 30. plads på listen over de mest indflydelsesrige ikke-amerikanske tænketanke. Og Copenhagen Consensus Center er placeret som nummer 14 på listen over tænketanke med særligt fokus på klima og miljø.

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.