Pind giver Rønn ansvaret

6.4.2011

af

Selv om kommissionsundersøgelsen af statsløse-sagen endnu ikke er indledt, føler integrationsminister Søren Pind (V) sig overbevist om, at ansvaret alene vil ende hos forgængeren Birthe Rønn Hornbech (V). Det skriver dagbladet Information.

Intet tyder ifølge Pind på, at embedsværket kan klandres for sagen.

"Jeg er helt tryg ved, at undersøgelsen giver et helt klart svar på, hvordan det har forholdt sig i den ansvarsdiskussion. Men som jeg ser det, så synes jeg egentlig, ud fra det jeg har kunnet se indtil nu – ikke mindst det Information har beskrevet – at der har været tale om en politisk beslutning. Det har man så truffet konsekvensen af," siger Søren Pind i et interview med Information.

"Hvis der mod min forventning skulle være andet end det politiske i det her, så må vi agere til den tid på et oplyst grundlag. Indtil da har medarbejderne min fulde tillid," siger han og varsler samtidig nye og mere åbne tider i ministeriet.

Han vil give medarbejderne noget selvtillid og også ’frisætte’ dem i højere grad, så kontorcheferne træder frem og selv kommenterer professionelt på sager ud fra et fagligt synspunkt, når medierne ringer om formelle spørgsmål, siger han til Information.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet