Nyt job - Naja Hald

26-04-2011
2 min.

Og så var hun pludselig administrationschef.

Naja Hald, 30 år og cand.merc.com. Dimitterede i 2008 og gik direkte på barselsorlov. Blev derefter ansat i et barselsvikariat som udviklingskonsulent i Brøndby Kommune. Nu ansat som administrationschef hos Henrik Larsen, Rådgivende Ingeniørfirma A/S.

Hvordan fik du jobbet?

”Jeg har en rigtig god veninde, der arbejder hos Henrik Larsen, og da deres tidligere administrationschef stoppede sidste år, opfordrede hun mig til at sende et cv. Det skete der ikke noget ved i første omgang, og jeg startede i stedet i Brøndby Kommune. Men stillingen blev ikke besat, så min veninde bad mig opdatere mit cv, og så gav hun det igen videre. Denne gang blev jeg kaldt ind til en samtale.”

Hvordan gik det?

”Godt. Jeg fik nærmest jobbet på vej ud af døren. Det gik stærkt, fordi det var sidst på måneden, så jeg skulle nå at sige op, og jeg skulle også lige nå at have min kontrakt til gennemsyn hos Djøf.”

Er det sådan et job, du drømte om, mens du læste?

”Det er nok ikke særlig djøfsk, men jeg har aldrig været én, der har lagt de store karriereplaner. Jeg er gået efter det, jeg synes er skægt, og det er gået fint indtil videre. Men under studiet har jeg fået en masse generalistfærdigheder, så det er sjovt at prøve forskellige brancher af. Og ved at møde alle de her ingeniørfagligheder bliver min egen faglighed enorm tydelig. Der er noget, jeg specielt er god til – der er en grund til, at jeg har gået fem år på universitetet. Men jeg havde forsvoret, at jeg skulle være leder!”

Hvorfor?

”Jeg tror, jeg har tænkt, at der er koldt på toppen. Jeg er måske lidt for meget en pleaser, men det viser sig jo, at det faktisk fungerer godt – og jeg kan lide det. Og nu er jeg altså også kun chef for to piccoliner.”

Hvad består dit job i?

”Du får det job, du tager, har jeg fået at vide. Og det betyder, at der er plads til at prøve det hele af: HR, administration, kommunikation og organisation. Jeg har egentlig altid troet, at det var udvikling, jeg brændte for, men jeg har fundet ud af, at det også er en stor tilfredsstillelse for mig, at få driften til at køre – at få fakturaerne ud til tiden eller få optimeret ansættelsesprocedurerne.”

Hvad tror du, du laver om fem år?

”Jeg er måske stadig her. Et godt arbejdsmiljø og gode kolleger er enormt vigtigt, og sådan er det her. Ellers ved jeg det ikke. Men jeg tror, jeg har det sjovt.”

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.