Nyt job - Alvaro Arriagada

15-11-2011
1 min.

Mere ansvar og målt på resultater.

Alvaro Arriagada, 31 år, scient.pol. Tidligere studentermedhjælp hos Epinion og siden konsulent og seniorkonsulent samme sted. Netop ansat som chefkonsulent hos BDO Consulting i Aarhus.

Hvordan fik du jobbet?

”Det er et såkaldt netværksjob, og jeg var egentlig ikke jobsøgende! En gammel studiekammerat og jeg fik nogle samarbejdsprojekter op at køre mellem Epinion og BDO. På den måde lærte de mig at kende. Og det var BDO, der kontaktede mig med henblik på en ansættelse hos dem.”

Du takkede ja til jobbet. Hvorfor?

”Jeg har arbejdet meget med ledelse af projekter på det offentlige område. Jeg sagde ja til jobbet, fordi jeg gerne vil endnu dybere ind i arbejdet med den offentlige sektor og blive endnu mere fagligt dygtig. I BDO bliver der fx arbejdet meget med effektivisering og procesrelaterede projekter, og jeg føler, at jeg kan lære en masse her.”

Har det haft en betydning, at du nu har fået en chefkonsulenttitel?

”Ja, det er klart. Jeg har ikke personaleansvar, men det signalerer, at jeg er en erfaren medarbejder, der har noget at bidrage med. Og det signalerer også, at jeg har et stort ansvar. Jeg bliver også målt og vejet på de resultater, jeg når.”

Hvordan har du det med at blive målt?

”Jo større rolle du har, i jo højere grad bliver du målt og vejet på dine resultater, og det har jeg det rigtig fint med.”

Spiller det ind på lønnen?

”Ja, bonus er et element i lønpakken – dog kun en mindre del.”

Spurgte du ind til personalepolitikken og kulturen, da du var til samtale?”Jeg var mest fokuseret på opgavernes indhold. Men kulturen på arbejdspladsen indgik da også som en naturlig del af samtalen.”

Hvad er dine styrker i dit nye job?

”Jeg har stor erfaring med projektledelse og i at gennemføre projekter til virksomhedens og kundens tilfredshed. Og så er jeg god til analysedelen – at designe og evaluere en undersøgelse, så vi opnår den belysning af en problemstilling, som kunden er interesseret i.”

Hvad er dine største udfordringer?

”At få tydeliggjort mine kompetencer og få bragt dem i spil. BDO er i gang med en større forandringsproces, så jeg ser også frem til at udvikle mig og være en aktiv deltager i den proces.”

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.