Positiv sidegevinst for jobsøgningen

7.9.2011

af

Susi Nielsen, juraspecialestuderende. Har deltaget i en række maratonløb og har netop gennemført ironmanen Challenge Copenhagen på 14 timer og 23 minutter.

Hvad driver dig til at løbe maraton og gennemføre en ironman?

”Det startede med, at jeg gerne ville tabe mig, og på det tidspunkt boede jeg i Frankrig, hvor mange løb maraton, naturen var helt fantastisk, og så blev jeg også grebet af det. Nu kan jeg simpelthen ikke lade være. Jeg elsker at være jurist, jeg elsker at arbejde, men jeg kan bare ikke holde ud at sidde ned hele dagen. Og selvom det ikke altid er sjovt at cykle 180 kilomenter i øsende regn, så er det det hele værd at komme ud på den anden side.”

Selvom du ikke laver en ironman for at kunne skrive det på cv’et, skriver du det på alligevel. Hvorfor?

”Jeg tror helt klart, det er noget, der bliver lagt mærke til og lagt vægt på. Det har virkelig betydet noget positivt for mig, når jeg har været til samtale. Der bliver altid spurgt til det, og det fortæller jo også noget om, hvad jeg er gjort af. Så jeg ser det som en positiv sidegevinst.”

Hvordan har du haft tid til at træne op til 15-20 timer om ugen i perioder?

”Ja, jeg ved faktisk ikke helt, hvordan jeg har haft tid til både at læse, studiejobbet og træne til ironman samtidig. Det kræver en rygrad, som mange jurister har, for ellers kunne de ikke komme gennem studiet.”

Stresser det dig ikke med så pakket et program?

”Nej, for når jeg træner, slukker jeg for hovedet, visker tavlen ren og så ser det hele nemmere ud, når jeg kommer tilbage.”

Hvad har du brugt af penge på ironmanudstyr?

”Uha. Det er en del penge. Noget i retning af 14.200 kroner – men det er også kun, fordi jeg kører på en af de billigste racercykler. Det koster selvfølgelig nogle økonomiske ofre. I år er sommerferien tilbragt i København, sommergarderoben er genbrug fra sidste år, og så sparer jeg en hel del på budgettet til byture, for jeg drikker aldrig alkohol, når jeg træner op til et løb.”

Hvad er den næste sportslige udfordring, du stiller dig selv?

”Mit største mål er at kvalificere mig til Alcatraz Triathlon.”

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Djøf
Frist 4. mar. 2024
Job
Børne- og Undervisningsministeriet
Job
Finanstilsynet
Job
Finanstilsynet
Job
Hjørring Kommune
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet