Hvordan får din chef det bedste ud af dig?

2.5.2011

af

Hvad er god ledelse for dig? Ledelse har mange ansigter. Der er nye trends - store frihedsgrader under ansvar. Eller gamle overbevisninger om kæft, trit og retning. Men hvordan får din leder det bedste ud af dig? Skriv din kommentar nederst på siden.

Der kommer hele tiden nye ledelsesteorier. Og hvis lederne skulle følge med i det hele, ville det være et fuldtidsjob. Men de fleste ledere har alligevel en holdning til, hvordan de får det bedste ud af deres medarbejdere. 

Men stemmer din chefs ledelsesstil overens med den måde, du gerne vil ledes på? Hvordan får din leder det bedste ud af dig? Kom med dit bud i kommentarfeltet herunder.

Dit bud vil eventuelt bliver brugt i forbindelse med en artiklen i djøfbladet. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Grønlands Selvstyre, Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø
Job
Indenrigs- og Sundhedsministeriet
Job
DR - DR-Byen
Job
Grønlands Selvstyre, Departementet for Sociale Anliggender, Arbejdsmarked og Indenrigsanliggender
ANNONCE

Kommentarer

Tina
12 år siden
Min chef får det bedst ud af mig ved at give mig frihed under ansvar og et miks af opgaver, hvor jeg er på sikker grund og kan bruge min faglige baggrund til fulde, og opgaver hvor jeg er i ukendt farvand og rykker mig en smule. Det er til gavn for chef og virksomhed, som for mig som medarbejder, og det er med til at fastholde min markedsværdi. Management by fear og kontrol virker derimod demotiverende og virker som et levn fra industrialiseringen.
Kirsten Rosted
12 år siden
Min chef får det bedste ud af mig, hvis han giver mig frihed til selv at tilrettelægge mit arbejde - men med mulighed for sparring, når jeg har behov for det. Og så må han også godt udfordre mig på de områder, jeg ikke har præference for, så jeg bliver tvunget til at arbejde mere i dybden med dem. Friheden betyder så også, at jeg selv skal være god til at sige til og fra overfor opgaver, så kalenderen bliver fyldt med de rigtige opgaver, men ikke for fyldt...