Først Wikileaks, nu Unileaks

23.3.2011

af

Tilsyneladende er det ikke kun diplomatiet, der skal frygte at få deres arbejdsmetoder og bramfri personbeskrivelser afsløret. Et nyt website kaldet Unileaks har således sat som mål at afsløre universitetsverdenens mørkeste hemmeligheder. I skrivende stund er det dog så som så med afsløringerne, der indtil videre begrænser sig til et par åbne breve til et australsk og et britisk universitet. Ifølge Unileaks’ stiftere vil der dog snart komme mere kød på afsløringerne. Problemet er imidlertid, at det tager lang tid at tjekke gyldigheden af de mange hemmeligheder, som Unileaks får tilsendt. Tilsyneladende ligger der dog også en politisk agenda bag Unileaks, der ifølge stifterne blandt andet er startet for at kaste mere lys over den neoliberale omstrukturering af universitetssektoren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Djøf
Frist 2. okt. 2023
Job
Odense Kommune
Job
Kommune Kujalleq
Job
TACK International A/S
Job
Grønlands Selvstyre, Skattestyrelsen
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet