Nyt job - Rasmus Hatting

9.2.2011

af

Tog til Malta og kom i spil til job.

Rasmus Hatting, cand.ling.merc., var dimittendledig og drømte om et job med fodbold og marketing. Da det glippede i Danske Spil, tog han dagpengene med til Malta og søgte job på Middelhavsøen med de mange bettingfirmaer. I december blev han Country Manager Denmark i det østrigskejede bet-at-home.com.

Hvordan er du endt på Malta?

”Jeg søgte et job i Danske Spil, var til jobsamtale og blev nummer to. Kort efter kom jeg til samtale i BET24 og blev igen nummer to. Men ham, jeg var til samtale med, var så flink at sætte mig i kontakt med nogle rekrutteringsagenter på Malta.”

Hvorfor lige Malta?

”Malta er et mekka for spillefirmaer, fordi det er let at få licenser. Der er mere end 300 registrerede bettingfirmaer på øen. Jeg fandt ud af, at man godt må tage sine dagpenge med til udlandet for at søge job, og så tog jeg herned for at aflevere så mange cv’er som muligt.”

Hvorfor søgte du job i et spillefirma?

”Jeg spiller fodbold, følger meget med i international fodbold og spiller selv lidt penge i ny og næ på fodbold. Så et job i et bettingfirma er et perfekt match mellem min uddannelse i marketing og min største fritidsinteresse!”

Hvad laver firmaet?

”Mit firma, bet-at-home.com, udbyder spil på sportsbegivenheder, poker, casino og spillemaskiner via vores hjemmeside. Vi har over to millioner brugere i Europa, men ikke så mange i Danmark – endnu.”

Hvad er dine opgaver som Country Manager Denmark?

”Jeg har ansvaret for det danske marked. Lige nu er jeg ved at oversætte hele vores hjemmeside til dansk. Og så skal jeg snart præsentere en markedsføringsplan for vores østrigske ejere. Og ellers laver jeg løbende markedsanalyser og assisterer kunder.”

Hvordan er arbejdskulturen?

”Det er et spændende og ungt arbejdsmiljø. Min chef er fx kun 25, og den ældste medarbejder er 30. Vi er ni her på kontoret – og ni forskellige nationaliteter. Så det er godt, at jeg har lært lidt om kulturforskelle i studietiden.”

Hvordan er det at bo på Malta?

”Jeg spillede kamp for min fodboldklub, FC Scandinavia, fem dage før juleaften i 22 graders varme! Øen er lille, men har alt: Shopping, utrolig mange restauranter, især en masse sicilianske, byliv, kultur og seværdigheder. Men det er helt klart klimaet, jeg sætter mest pris på.”

Og din fritid?

”Jeg kendte ikke en eneste, da jeg flyttede herned, men FC Scandinavia har givet mig en masse bekendtskaber. Jeg bruger også en del tid på at skype med familie og venner derhjemme.”

Dine fremtidsplaner?

”Det er svært at spå om. Bettingbranchen er ung og i en konstant og til tider voldsom udvikling. Jeg regner med at blive hernede i en tre års tid. Når Danske Spils monopol ophører, kan der åbne sig muligheder for et job i et bettingfirma i Danmark. Danske Spil vil også få brug for kompetencer med international erfaring.”

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
KL - Kommunernes Landsforening
Job
Djøf
Job
Villum Fonden
Job
Wonderful Copenhagen
Job
Hvidovre Kommune
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet