Nyt job - Anne Aagaard Søndergaard

12.1.2011

af

På langfart som HR Consultant.

Anne Aagaard Søndergaard, nyuddannet cand.soc.HRM (Human Resource Management) fra CBS, har fået job som HR Consultant i Maersk Broker K/S.

Hvordan fik du jobbet?

”Jeg så et opslag og søgte det, før jeg var færdig med studiet. Jeg var til tre samtaler, to logiske tests og en personlighedsanalyse. Jeg har gode karakterer og har haft studenterjob i Finansrådets HR-afdeling. Jeg tror, den praktiske erfaring betød en del.”

Hvad er Maersk Broker K/S?

”Det er et stort, internationalt skibsmæglerfirma, som Mærsk Mc-Kinney Møller ejer. K/S står for kommanditselskab.”

Hvad laver et skibsmæglerfirma?

”Det skaber og formidler kontakten mellem skibsejere og lastejere inden for befragtning og udarbejder kontrakter mellem de to parter. Vi er mere end 300 ansatte her i København og på Maersk Broker lokalkontorer rundt om i verden – Kina, Vietnam, Singapore og mange andre steder.”

Hvad laver du som HR Consultant?

”Jeg er koordinator for vores toårige trainee-program, hvor vi uddanner skibsmæglere. Vi har cirka 25 trainees, som i løbet af deres uddannelse kommer rundt på tre rotationer på vores kontorer.”

Hvad går dine opgaver ud på?

”Jeg skal rekruttere de kommende trainees, og jeg koordinerer alt omkring deres uddannelse som fx e-learning, eksaminer og rotationer. Jeg følger også op på, at de klarer sig godt både i forhold til den faglige og den personlige udvikling. Og så står jeg for Talent Management af vores graduates.”

Det er du sprunget lige ud i?

”Ja, så godt som. Jeg er blevet certificeret i at foretage personlighedsanalyser og har været på kursus i interviewteknik. Og så har jeg selv været et år i USA på udvekslingsophold i gymnasiet og har læst et semester i Sydney under min bachelor.”

Kender du alle ’dine’ trainees personligt?

”Nej, desværre ikke alle endnu. I januar skal jeg besøge nogle af vores asiatiske kontorer og møde vores trainees derude. Når næste hold starter i august, kender jeg dem alle fra start, fordi jeg selv har været med til at rekruttere dem.”

Hvad er det mest udfordrende?

”Det er det kulturelle. Det, jeg er med til at udvikle her i København, skal være brugbart for alle både her, i resten af Europa og i Asien.”

Og det mest spændende?

”At komme ud fra studiet og få et job, hvor jeg har ansvaret 100 procent. At man ikke kun er ’student’. Og så det internationale miljø. I et brokermiljø sker der altid noget. Man følger tidszonerne kloden rundt, så det står aldrig stille. Og så er vi et ungt team, som er målrettet og med fuld fart fremad.”

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
KL - Kommunernes Landsforening
Job
Djøf
Job
Villum Fonden
Job
Wonderful Copenhagen
Job
Hvidovre Kommune
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet