Høje kvinder

11-05-2010
1 min.

- får højere løn.

Kvinder, som er over 175 cm høje, har dobbelt så stor sandsynlighed for at tjene næsten 50.000 kroner mere om året end lavere kvinder.

Det viser en undersøgelse blandt knap 1.500 britiske kvinder, skriver dailymail.co.uk.Det kommer ikke som nogen overraskelse for forfatteren bag bogen ’The Tall Book: A Celebration Of Life From On High’, Arianne Cohen.

“Forskning viser, at høje mennesker konsekvent er mere succesfulde på arbejdspladsen. Ikke alene tjener de mere, men det er også oftere dem, der løber af med lederstillingerne,” siger Arianne Cohen til The Daily Mail.

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.