Julefri

14-12-2010
1 min.

2.200 medarbejdere i ministerium fik julefridag alligevel.

Krisen kradser også i ministerierne. Derfor besluttede koncernledelsen i Beskæftigelsesministeriet, at koncernens 2.200 medarbejdere ikke som hidtil kunne få en betalt fridag mellem jul og nytår.

Djøf mente, at der var opstået en kutyme i ministeriet, som man ikke kan opsige uden et længere varsel. Efter et konstruktivt møde mellem Djøf og ministeriet har departementschefen nu meldt ud, at der også i år bevilges en julefridag.”I lyset af den økonomiske situation og afskedigelserne mange steder i organisationen besluttede vi, at det ikke i år er tiden til at bevilge ekstra julefridage,” siger afdelingschef i Beskæftigelsesministeriets departement, Merete Agergaard.

”Vi kunne så forstå, at Djøf ville rejse en sag om brud på en kutyme. På den baggrund besluttede vi, at der også i år bevilges én julefridag. Da vi også i de kommende år må regne med en stram økonomi, er det samtidig meldt ud, at der ikke i fremtiden kan forventes bevilget julefridage,” siger hun.

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.