Psykisk arbejdsmiljø

30-11-2010
1 min.

- får større plads i arbejdsmiljøindsatsen.

Det psykiske arbejdsmiljø skal opprioriteres i regeringens strategi på arbejdsmiljøområdet. Det fastslår Arbejdsmiljørådet nu for første gang nogensinde i en udtalelse til regeringen.

Det er intet mindre end historisk, lyder det fra Djøf.

Hidtil har problemer med det psykiske arbejdsmiljø slet ikke haft samme prioritet som det fysiske arbejdsmiljø – hverken ude på arbejdspladserne eller i lovgivningen.”Men nu ser det langt om længe ud til, at også akademikernes største arbejdsmiljøudfordring bliver taget alvorligt,” siger Djøfs Overenskomstforenings formand, Lars Qvistgaard, der er medlem af Arbejdsmiljørådet.

”Jeg er fantastisk glad for, at det er lykkedes Djøf og AC at få opbakning til synspunktet blandt arbejdsmarkedets parter i Arbejdsmiljørådet. Det giver os et godt fundament for at påvirke forhandlingerne om en mere moderne arbejdsmiljøindsats frem mod 2020.”

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.