Offentlige ledere strømmer ind på ny fleksibel master

6.10.2010

af

Næsten 550 offentlige ledere er nu i gang på den nye, fleksible masteruddannelse i offentlig ledelse på CBS og SDU, som er et led i regeringens Kvalitetsreform.

Ved semesterstarten i september indskrev der sig 100 nye studerende på den Østdanske Master of Public Gouvernance, der udbydes af CBS og KU i fællesskab. Det er rekordstort, lyder det fra studielederen, professor Carsten Greve, CBS.

”Der er måske 40 på en årgang på vores almindelige masteruddannelser, men her er der altså 350, der er i gang,” siger han.

I alt er der nu 354 offentlige ledere i gang i København og 290 på søsteruddannelsen i Odense, der udbydes af SDU og Aarhus Universitet i fællesskab.

”Det er blandt de få elementer i kvalitetsreformen, som kan siges på nuværende tidspunkt at være blevet til noget,” siger professor Kurt Klaudi Klausen, studieleder på Øst-uddannelsen på CDU.

Deltagerne spænder fra fængselsdirektører til børnehaveledere. De to mest populære fag i København er, udover grundforløbet, ’strategisk ledelse’ og ’kommunikation og ledelse’.

DJØF var meget aktiv i etableringen af uddannelsen.

”Det er ekstremt vigtigt, at der kommer mange af vore unge kontorchefer på uddannelsen, så den kan leve på markedet, når støtten til etableringen fases ud,” siger Per Hansen, formand for DJØF Offentlige Chefer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Indenrigs- og Sundhedsministeriet
Job
Grønlands Selvstyre, Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø
Job
DR - DR-Byen
Job
Grønlands Selvstyre, Departementet for Sociale Anliggender, Arbejdsmarked og Indenrigsanliggender
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet