Offentlige ledere strømmer ind på ny fleksibel master

05-10-2010
1 min.

Næsten 550 offentlige ledere er nu i gang på den nye, fleksible masteruddannelse i offentlig ledelse på CBS og SDU, som er et led i regeringens Kvalitetsreform.

Ved semesterstarten i september indskrev der sig 100 nye studerende på den Østdanske Master of Public Gouvernance, der udbydes af CBS og KU i fællesskab. Det er rekordstort, lyder det fra studielederen, professor Carsten Greve, CBS.

”Der er måske 40 på en årgang på vores almindelige masteruddannelser, men her er der altså 350, der er i gang,” siger han.

I alt er der nu 354 offentlige ledere i gang i København og 290 på søsteruddannelsen i Odense, der udbydes af SDU og Aarhus Universitet i fællesskab.

”Det er blandt de få elementer i kvalitetsreformen, som kan siges på nuværende tidspunkt at være blevet til noget,” siger professor Kurt Klaudi Klausen, studieleder på Øst-uddannelsen på CDU.

Deltagerne spænder fra fængselsdirektører til børnehaveledere. De to mest populære fag i København er, udover grundforløbet, ’strategisk ledelse’ og ’kommunikation og ledelse’.DJØF var meget aktiv i etableringen af uddannelsen.

”Det er ekstremt vigtigt, at der kommer mange af vore unge kontorchefer på uddannelsen, så den kan leve på markedet, når støtten til etableringen fases ud,” siger Per Hansen, formand for DJØF Offentlige Chefer.

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.