Kontor med personlighed

19-10-2010
1 min.

- gør dig mere effektiv.

Eget kontor med god atmosfære har stor positiv effekt på arbejdsindsatsen. Det viser et forskningsprojekt, som Christina Bodin Danielsson, forsker ved den Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm, har gennemført.

At medarbejdere trives bedst i eget kontor, forklarer hun med, at det giver bedre kontrol over indretningen og over eget arbejde.Men kontorindretningen ser også ud til at påvirke helbredet, sygefraværet og tilfredsheden med job og arbejdsmiljø, siger hun til duochjobbet.se.

Den æstetiske oplevelse er afgørende for, hvordan medarbejderen opfatter sin egen arbejdsplads. Jo hyggeligere kontoret er, jo mere positiv er medarbejderne i forhold til jobbet og til deres arbejdsplads. De bliver også mindre irriterede på alt det, der ikke fungerer, siger Christina Bodin Danielsson.

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.