Velkommen til 14.000 nye læsere

12-01-2010
1 min.

Fusionen mellem DJØF og C3 er en realitet.

Fusionen mellem DJØF og C3 er en realitet. DJØF Bladet kan således byde 14.000 nye læsere velkommen. Næsten 70.000 samfundsvidenskabere, ligeligt fordelt mellem det private og det offentlige arbejdsmarked, udgør nu en varieret, udfordrende og kritisk målgruppe, som favner alt lige fra erhvervsøkonomen i den mindre private virksomhed til departementschefen på Slotsholmen.

Opgaven for DJØF Bladet bliver på den ene side at bygge videre på de senere års udvikling, som de eksisterende læsere har udtrykt tilfredshed med i læserundersøgelser. Og på den anden side, at forny og tilpasse bladet, så det afspejler forbundets nye balance mellem offentlige og privatansatte medlemmer.

Du vil derfor opleve, at der den kommende tid løbende bliver lavet justeringer i bladets redaktionelle linje. Justeringer som tager udgangspunkt i læsernes interesser og ønsker. Derfor vil vi også i det kommende år gennemføre flere læserundersøgelser, så vi holdes ajour med medlemmernes ønsker og tilfredshed med bladet.

Fra og med dette nummer har vi udvidet vores ’Op af stolen’ panel med organisations- og ledelsesekspert Steen Hildebrandt og erhvervsrådgiver Henriette Divert, som også medvirker i DR2 programserien Kriseknuserne.

På redaktionen har vi en ambition om at producere et blad, som, udover at skrive om djøferes arbejdsliv og DJØFs ydelser, også rejser faglige problemstillinger og behandler væsentlige nationale og internationale samfundstendenser. Samtidig er det vores ambition, at DJØF Bladet er det sted, hvor djøfere med vidt forskellig baggrund gensidigt kan inspirere hinanden på tværs af fag og brancher.Vi ser frem til sammen med jer læsere at skabe et endnu bedre fagblad i det kommende år.

Godt nytår!
Stig Nielsen, Redaktør

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.