Den økonomiske netværker

11.8.2010

af

Den selvstændige konsulent økonomiserer med sin tid og er derfor karrig med, hvilke netværk hun indgår i.

Karin Birktoft Jensen er 46 år og har en HD i organisation og ledelse. Siden 2004 har hun været  selvstændig med virksomheden Facett, hvor hun rådgiver inden for karriere, outplacement, rekruttering og coaching.

”Jeg er ikke den formaliserede netværker, men dog en del af C4-netværket i Hillerød, som er en erhvervsforening, og er ad den vej blevet bestyrelsesmedlem i en ungdomsskole. Ud over bestyrelsesarbejdet bruger jeg vel tid på fire årlige netværksmøder ud over den løbende kontakt med de øvrige medlemmer,” siger Karin Birktoft Jensen.

Hun har arbejdet professionelt med netværk i sine tidligere ansættelser inden for organisationsverdenen, hvor hun blandt andet har været netværksorganisator og været med til at løbe netværk i gang. Alligevel er hun i dag meget tilbageholdende med, hvilke netværk hun indgår i.

”Det er min oplevelse, at netværk kan være meget svære at løbe i gang og holde liv i. Jeg er den type, der deltager i netværk, fuldstændig ligesom andre bruger mig som rådgiver, når de har brug for mig. Men jeg har da tænkt på, om jeg går glip af noget og overvejer for tiden, om jeg skal gå ind i nye netværk,” siger Karin Birktoft Jensen og fortsætter:

”Jeg har ikke fundet det helt rigtige netværk for mig. Vidste jeg, hvad det skulle være, ville jeg naturligvis være med i det, men det skal være et netværk, hvor jeg kan tanke op og ikke kun skal yde. Og indtil videre er jeg ikke stødt på noget, som jeg ville prioritere før et møde med en kunde.”

For konsulenten er den personlige kontakt væsentligst. Karin Birktoft Jensen vil ikke bare mødes for at mødes.

”Jeg deltager i netværk, hvis jeg har et behov og ikke blot, fordi det er moderne for tiden. Man skal være committed, så hellere lidt, men virkningsfuldt. Ellers bliver netværk lidt som spejdernes duelighedstegn. Til gengæld vil jeg påstå, at jeg er god til at pleje de personlige kontakter, der udgør mit personlige netværk, siger Karin Birktoft Jensen.”

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Sund & Bælt Holding AS
Job
Islands Brygges Sogn
Job
Procesbevillingsnævnet
Job
Børne- og Undervisningsministeriet
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet