Kvalitet i top i provinsen

9.6.2010

af

Læserbrev fra Jesper Kaas Schmidt, kommunaldirektør, Norddjurs Kommune, Niels Erik Kjærgaard, kommunaldirektør, Ringkøbing-Skjern Kommune og Bent Peter Larsen, kommunaldirektør, Randers Kommune.

Formanden for de offentlige chefer i DJØF, Per Hansen, mener fejlagtigt, at det er hans opgave at udtale sig på vegne af offentlige ledere i debatten om at flytte statslige arbejdspladser til provinsen.

Per Hansen skulle have stukket piben ind, dels fordi vi ikke anser det for organisationens opgave at tage afstand fra et sådant forslag, dels fordi vi mener, at Per Hansen heller ikke har ret i sin kommentar.

DK Nyt citerer ham nemlig for at sige, at de offentlige chefer frygter, at Venstres forslag vil svække den offentlige sektor.

Skulle Per Hansen have ret i den udtalelse, må det antages, at det generelt ser sort ud i provinsen. Det er vi i hvert fald tre kommunaldirektører, der er uenige i. Vi har ikke svært ved at skaffe dygtige medarbejdere med de rigtige kompetencer, som sørger for, at kvaliteten i den sagsbehandling, vi leverer, er i top. Vi leverer også ’varen’ i form af sagsbehandlingstider, der lever op til borgernes og brugernes forventninger.

Det er heller ikke uvæsentligt, at vi er i stand til at skabe attraktive arbejdspladser, som kan tiltrække og fastholde medarbejdere i vores områder.

Måske skulle Per Hansen selv tage en tur til provinsen for ved selvsyn at konstatere, at der i de offentlige organisationer, der huser hans egne medlemmer, både er gode rammer og et godt og kompetent fagligt miljø, der sikrer såvel effektiv drift som god borgerbetjening!

Vi er helt sikre på, at det også vil være tilfældet, hvis regering og folketing beslutter at udflytte statslige arbejdspladser til Ringkøbing-Skjern, Norddjurs eller Randers!

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
KL - Kommunernes Landsforening
Job
Djøf
Job
Villum Fonden
Job
Wonderful Copenhagen
Job
Hvidovre Kommune
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet