Djøfere er skrappe lønforhandlere

14.4.2010

af

På trods af den økonomiske krise har hver fjerde djøfer og ingeniør under 40 år fået over ti procent mere i løn i det sidste år. Omvendt har 29 procent fået mindre end to procent i lønstigning.

Det viser en ny undersøgelse, som Berlingske Nyhedsmagasin har gennemført i samarbejde med DJØF og IDA, Ingeniørforeningen i Danmark.

Undersøgelsen bygger på svar fra 2.300 djøfere og ingeniører under 40 år. De tæller både privat og offentligt ansatte og ledere og ikke-ledere.

Berlingske Nyhedsmagasin kalder lønstigninger på over ti procent til hver fjerde for imponerende og påfaldende under en krise.

Både DJØF og IDA knytter det dog sammen med lederudnævnelser, avancementer og funktionsskift.

Men formanden for DJØF Privat, Allan Luplau, understreger samtidig, at djøferne er godt klædt på, når de forhandler løn.

”Vi oplever en meget stor søgning til vores lønforhandlingskurser fra både mænd og kvinder. De har stor selvsikkerhed og kender deres værd. De er klar over, hvor stor betydning de har for virksomheden. De kan italesætte deres egen lønudvikling ud fra forskellige parametre,” siger han til Berlingske Nyhedsmagasin.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Djøf
Frist 2. okt. 2023
Job
Odense Kommune
Job
Kommune Kujalleq
Job
TACK International A/S
Job
Grønlands Selvstyre, Skattestyrelsen
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet