Djøfernes drømmejob

23-08-2009
1 min.

Drømmejobbene findes derude. Og den helt unikke arbejdsplads behøver ikke at hedde Novo Nordisk eller Udenrigsministeriet.

Det fremgår klart af de tilbagemeldinger, DJØF Bladet har fået fra en række djøfere, da vi bad dem om at beskrive deres drømmearbejdsplads på djoefbladet.dk. En rød tråd i beskrivelserne er fleksibilitet, rummelighed og store frihedsgrader.

Her er et lille udpluk af, hvad de svarede:

  • Movia: ”Man oplever at være med til at gøre en forskel i forhold til klimaet ved hele tiden at bestræbe sig på at tilbyde et godt alternativ til kørsel i bil…….At Movias ledelse har fokus på både fleksible arbejdsforhold og et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, er med til at gøre Movia til et godt sted at arbejde og udvikle sig.” Tonny Lacomble Nielsen.
  • Landboforeningen Centrovice: ”… Det, der gør det til min drømmearbejdsplads, er, at det frie initiativ tilgodeses. Du får stor opbakning til at udvikle dine egne ideer og et stort råderum til også at iværksætte dem.” Sylvia Fredenslund.
  • Forsikringsakademiet A/S: ”Hvordan har du det i dag? Hvad har du lyst til at lave? Hvad kan vi hjælpe dig med i din personlige og faglige udvikling? Dette er blot almindelige, dagligdags spørgsmål fra min chef…..Rammerne er de smukkeste i Nordsjælland (Rungstedgaard), vilkårene er enestående og ledelseskulturen er rummelig og dedikeret. Det smukkeste job i de smukkeste omgivelser.” Lea Bergstedt.
  • Helsingør Kommune: ”Jeg sagde mit job op på et advokatkontor efter seks uger, hvor jeg virkelig ikke trivedes. I stedet søgte jeg job i Helsingør Kommune i en stabsfunktion…..Jeg er blevet MEGET positivt overrasket! Her er fedt at være…. gode varierede arbejdsopgaver, højt til loftet, høj grad af ansvarlighed i opgavevaretagelsen og supergode kolleger.” Anne Kyung Nielsen.

Har du lyst til at læse flere djøferes beskrivelse af deres drømmearbejdsplads, og/eller har du lyst til at beskrive din egen, så klik på "Drømmearbejdsplads" til højre.

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.