Har du fundet din drømmearbejdsplads?

23-06-2009
2 min.

Er du havnet på en helt unik arbejdsplads, som måske ikke er så kendt i den brede offentlighed? I givet fald vil vi meget gerne høre på djoefbladet.dk, hvad det er, der gør din arbejdsplads til noget helt særligt.

Der bliver jævnligt lavet undersøgelser om, hvor studerende helst vil ansættes, når kandidattitlen er i hus. Senest har vi i nærværende blad og på djoefbladet.dk omtalt en sådan undersøgelse, som Universum Global har gennemført. Der er bare lige det ved det, at den slags undersøgelser typisk kun har de største og mest kendte arbejdspladser med.

Men selvfølgelig findes der mange mindre og ubeskrevne arbejdspladser, som i allerhøjeste grad også kan være drømmearbejdspladser. Og ifølge Nynne Lykke Christensen, chefkonsulent i Rådgivningscenteret i DJØF, er det da også yderst sjældent, at hun rådgiver djøfere, der udelukkende går efter et job i en af de store kendte virksomheder som fx Novo eller A. P. Møller – Mærsk.

”Det er jobindholdet, der tæller. En arbejdsplads behøver ikke at være stor og kendt og have overenskomst for at være den helt rigtige arbejdsplads for en djøfer. Det er ikke en overenskomst alene, der gør en arbejdsplads god, for chefen kan jo godt være dårlig alligevel,” siger Nynne Lykke Christensen.

Det er hendes oplevelse, at djøferne bestemt er åbne for job i mindre og mere ubeskrevne virksomheder. Og særligt efter det er blevet muligt at lave jobagenter på Internettet, får djøferne ofte henvendelser fra virksomheder, de ikke anede eksisterede. Og det kan sagtens ende i et lykkeligt match.

Sådanne match vil DJØF Bladet gerne høre om.

For som Mogens Dam, en bruger på djoefbladet.dk, skriver som kommentar til historien om jurister og handelshøjskolestuderendes top ti over drømmearbejdspladser:”De undersøgelser peger desværre altid på de store kendte virksomheder, som oven i købet meget tit bliver nævnt i DJØF Bladet. Men fordi man som virksomhed tit er i medierne og endda bliver berømmet, så er det ikke garanti for succes. De mindre, men særdeles gode arbejdspladser er der ingen, der ofrer spalteplads på.”

Den vil vi ikke lade stå uimodsagt – vi vil meget gerne høre fra dig, der er havnet på din drømmearbejdsplads, som måske bare ikke er blandt de største eller mest kendte.

Måske har du en excellent ledelse, store frihedsgrader, inspirerende kolleger, fantastiske udviklingsmuligheder eller noget helt andet? Beskriv din drømmearbejdsplads på DJØF Bladets hjemmeside.

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.