Nyt job - Kim Damgaard

12-02-2009
2 min.

Fra Finansministeriet til Intersport.

Kim Damgaard, 31 år, cand.scient.pol. Har været ansat som fuldmægtig i Finansministeriet. Nu logistikchef i Intersport, hvor han har været ansat i flere omgange både før og under studiet.

Det er noget af et skift, du har foretaget - hvorfor Intersport?

"Det går egentlig langt tilbage. Da jeg var færdig med gymnasiet skaffede min far mig et job i Intersport, fordi han som formand for en fodboldklub havde været kunde i firmaet i mange år. Senere i løbet af studietiden kontaktede direktøren mig og spurgte, om jeg ikke kunne tænke mig at arbejde for ham igen. Det endte så med, at jeg havde et fuldtidsjob i Intersport og et fritidsstudie ved siden af. Men jeg blev da færdig og fik job i Finansministeriet."

Men nu er du så tilbage i Intersport igen - hvorfor?

"I efteråret ringede de igen og spurgte, om jeg ikke kunne tænke mig alle gode gange tre. Og nu er jeg her så igen, men sidder på et niveau over, hvor jeg plejer at være og kan træffe beslutningerne selv. Jeg er en af mange, der har prøvet at rende rundt på gulvet og syntes, at der var noget, der kunne gøres anderledes. Og det får jeg nu chancen for at prøve af her."

Hvad er din primære opgave?

"Kort sagt at sørge for, at der er de rigtige varer til de rigtige priser i de rigtige butikker på det rette tidspunkt."

Hvad er den største omvæltning for dig?

"Ledelse. Det er nyt for mig, og jeg skal lige vænne mig til det, og det tror jeg også, medarbejderne kan mærke. Men jeg håber, at jeg ved at være bevidst om min rolle undgår faldgruppen kun at være opmærksom på det administrative. Medarbejderne fortjener en chef, der ikke kun tænker på at få sine egne papirdynger bragt ned."

Var du ikke i tvivl, da du blev tilbudt jobbet?

"Jo meget. For jeg havde jo allerede et super job og nogle superkolleger, og i Finansministeriet var der heller ikke to dage, der var ens. Men jeg kunne simpelthen ikke få mig selv til at sige nej til det her - det er ligesom at vende hjem igen, og jeg har ikke fortrudt endnu. Selv om jeg fik lidt kolde fødder, da jeg var på ferie i Australien en måned mellem de to job, og den nyhed, der nåede mig igen og igen var, at finanskrisen bragede igennem derhjemme. Det var ikke så fedt, når jeg nu skulle hjem og arbejde i detailbranchen - men det viser sig jo, at det hele heldigvis ikke er ved at gå nedenom og hjem."

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.