Multimedieskatten

2.12.2009

af

Tilbud om fri privatsnak på arbejdsmobilen.

Alle medarbejdere i Hedensted Kommune med arbejdsmobil kan nu vælge at tilkøbe sig privat privattelefoni og sms inden for landets grænser for 50 kr. om måneden. Det tilbud vil for mange kunne betale de merudgifter, de får via multimedieskatten.

Og det er uden ekstraudgifter for kommunen, understreger personale- og organisationschef Jesper Holm.

”Vi var den første af landets kommuner, som for knap to år siden tilbød vores medarbejdere hele paletten af skattebegunstigede personaletilbud som fx pc, bredbånd, aviser og sundhedsforsikring. Derfor har vi også valgt at benytte den ellers så udskældte skat til at tænke kreativt og via vores telefonirabataftaler udvikle et helt nyt personaletilbud.”

De mere end 1.000 medarbejdere i Hedensted Kommune, som enten har en arbejdsmobil eller en PDA (hjemmeplejens små håndholdte mobil-pc telefoner, red.), får frit valg mellem to muligheder for at undgå multimedieskatten.

Enten kan de udfylde en tro-og-love-erklæring om, at de aldrig bruger mobilen privat og lade sig kontrollere for det. Ellers kan de vælge at ringe og sms'e ubegrænset privat på arbejdsmobilen mod et træk i bruttolønnen på 100 kr. om måneden, hvilket i gennemsnit giver ca. 50 kr. pr. måned efter skattefradraget.

Nogle medarbejdere kommer under alle omstændigheder til at betale multimedieskat, fx fordi de har købt pc eller bredbånd via vores fleksible lønpakker, forklarer Jesper Holm.

For dem vil merudgiften ved at vælge fri arbejdsmobil derfor kun være ca. 50 kr. om måneden. Hvis man ikke i forvejen skal betale multimedieskat, vil den frie arbejdsmobil udløse beskatning, og så er den samlede udgift i stedet ca. 160-180 kr. pr. måned.

”Den enkelte må gøre op med sig selv, om fri mobil er 50 eller 160-180 kr. værd om måneden. Men jeg tror roligt, vi kan garantere, at det ikke fås billigere andre steder,” siger Jesper Holm.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ledige stillinger

Job
Djøf
Job
Villum Fonden
Job
KL - Kommunernes Landsforening
Job
Wonderful Copenhagen
Job
Hvidovre Kommune
ANNONCE

Kommentarer

Vær den første til at skrive en kommentar
Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarsporet