SKAT skatter djøfere højt

17-11-2009
1 min.

Er det djøfernes skyld inde i Skatteministeriets departement, at vi har fået skattereformen, og at den er skrevet på volapyk?

Dén tanke kunne uskyldige avislæsende borgere måske få, når de ser den annonce, som SKAT har haft i dagbladene. Men det er bestemt ikke meningen, siger kontorchef i SKAT Tage Christensen.

”Det er både djøfere i Skatteministeriets departement og djøfere i SKAT, der har skrevet skattereformen, og hvad vigtigere er, så er det de samme, der har lavet den lettilgængelige information, som der henvises til på skat.dk. Netop derfor indeholder denne annonce en ironisk tone og anerkender det store arbejde, som vores departement og andre i SKAT har lavet.”

Han mener ikke, at annoncen kan læses som en mindre positiv fremstilling eller ligefrem udhængning af djøfere.

”Det har ikke været intentionen. Og jeg må indrømme, at jeg personligt har svært ved at se, at annoncen kan forstås sådan.””Skattereformen er naturligvis skrevet i et juridisk fagsprog, sådan som den må og skal være. Vi anerkender så bare også, at man som almindelig borger næppe kan forstå dette sprog, og det er grunden til, at vi har lavet en lettilgængelig information til borgerne på skat.dk/skattereform. En side, som jeg også tror, at mange af DJØF Bladets læsere vil finde det relevant at besøge.”

Annoncen er en af ti helsidesannoncer, som SKAT har indrykket i aviser, på nettet og på plakater udendørs.

Kommentarer


Din mail-adresse vil ikke blive vist offentligt
Dette spørgsmål forhindrer spam i kommentarfeltet. Spam-robotter kan nemlig ikke regne, så de kan stoppes med let matematik.